Love!

Make work awesome - met Erik Giebels

Make Work Awesome is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je de opname van het webinar met Erik Giebels, partner, trainer en spreker bij Arpa - Lea®n Instituut. Ondernemen zit hem in het bloed. Zijn werkende carrière begon al toen hij 5 was en ondernemen was voor hem toen al volstrekt normaal. In 2005 kwam hij in contact met Arpa, toen nog een softwarebedrijf, waarvan oprichter Arend van Randen juist nieuwe organisatievormen aan het ontdekken was. Erik en Arend vonden elkaar, exploreerden de menselijke kant van Lean en de noodzaak tot volwassen communicatie. Alle verworven kennis probeerden ze zelf uit.

Erik gaat in gesprek met onze co-founder en chief inspiration officer Arko van Brakel. Er wordt antwoord gegeven op de vragen: Hoe zorg je ervoor dat medewerkers de juiste informatie vergaren in een lean omgeving? Wat moet een leidinggevende veranderen om medewerkers niet in de weg te lopen? En wat zijn de kritische vaardigheden voor een coach?

Erik vertelt ons waarom ze bij Arpa liever spreken over learn dan over lean, waarom de beste vakman niet per see manager moet worden en hoe je lean moet gebruiken als middel in plaats van doel.

Wederom een bijzonder interessant webinar met praktijkvoorbeelden, nieuwe inzichten en veel interactie met de kijkers. Het volledige webinar is terug te vinden op deze pagina. Vergeet je vooral niet aan te melden voor ons volgende webinar op 8 maart!

Sponsor de Mentelity Foundation

Aan het einde van het webinar vertelt Erik over het boek dat Arpa heeft uitgebracht, 'Op weg naar een lerende organisatie'. De winst van dit prachtige koffietafelboek komt geheel ten goede aan de Mentelity Foundation van Paralympisch-snowboarder Bibian Mentel. Klik hier om het boek te bestellen!

Deel dit artikel op social media