Love!

Make work awesome met Joni Uhlenbeck

Make Work Awesome is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je de opname van het webinar met Joni Uhlenbeck, CEO van De Roos Advocaten. Joni gaat in dit webinar in gesprek met Luuk Willems, één van de co-founders van het Semco Style Institute.

De bedrijfscultuur binnen Joni's kantoor sluit aan bij die van hun cliënten: snel, ambitieus en creatief, en vooral: ondernemend en bevlogen. Om die reden is De Roos Advocaten geen BV, maar een coöperatie. Medewerkers nemen deel aan de besluitvorming binnen de organisatie en delen mee in de winst. Hun betrokkenheid uit zich in pro bono werk, en er is veel aandacht voor een gezonde werksfeer en werknemers.

Luuk en Joni bespreken hoe het is ontstaan dat De Roos deze managementvorm heeft aangenomen, hoe medewerkers contact blijven houden in een lossere sfeer en hoe creatieve gedachtes beginnen te stromen wanneer men daar de ruimte voor krijgt. 

Uiteraard wordt er ingegaan op kijkersvragen en worden er veel praktijkvoorbeelden gegeven. Het volledige webinar is terug te vinden op deze pagina. Veel kijkplezier!

Houd onze website in de gaten, informatie over het webinar van april volgt snel!

Deel dit artikel op social media