Love!

Make Work Awesome met Arthur Cremers

In dit webinar vertelt Arthur waarom je als leidinggevende je werknemers met rust moet laten en hoe je van je koudwatervrees voor zelforganisatie afkomt.

Make Work Awesome is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je de opname van het webinar met Arthur Cremers, oud gemeente secretaris van Hollands Kroon. Arthur gaat in gesprek met Luuk Willems, één van de co-founders van het Semco Style Institute.

Arthur is co-auteur van het boek 'Poleposition: zelf aan het stuur in Hollands Kroon' en werkt sinds januari dit jaar als organisatie-adviseur bij KokxDeVoogd. Hij heeft met zijn twee collega-directeuren aan de wieg gestaan van de radicale verandering in werkwijze bij de gemeente. En dat is niet alleen een succesverhaal, maar echt vallen en opstaan.

In dit webinar vertelt Arthur waarom je als leidinggevende je werknemers met rust moet laten en hoe je van je koudwatervrees voor zelforganisatie afkomt. Verder wordt er antwoord gegeven op de vragen: Wat betekent deze organisatiestructuur voor managers en leidinggevenden? Hoe behoud je resultaten en kwaliteit? En, wat doe je als leidinggevende als je een team de verkeerde kant op ziet gaan?

Op 7 mei zijn we weer terug met een nieuw Make Work Awesome webinar. Dit keer hebben wij Erwin van Waeleghem te gast. Erwin werkte onder andere als commissaris van de lokale politie in Leuven. Niet de makkelijkste omgeving om zelfsturing te introduceren, toch is dat wat hij heeft gedaan. Schrijf je gratis in voor het webinar via deze link.

Deel dit artikel op social media