Love!

Make Work Awesome met Erwin van Waeleghem

Toen Erwin officier werd van de locale politie in Leuven werd hem verteld dat hij zo snel mogelijk afstand moest nemen van zijn vroegere collega's. Erwin zag hier de logica niet van in. 

Make Work Awesome is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je de opname van het webinar met Erwin van Waeleghem, Erwin werkte 36 jaar bij de politie in België in diverse rollen, onder andere als commissaris van de lokale politie in Leuven. Niet de makkelijkste omgeving om zelfsturing te introduceren, toch is dat wat hij heeft gedaan. Hij ging in gesprek met Hyke Zoon van het Semco Style Institute.

Toen Erwin officier werd van de locale politie in Leuven werd hem verteld dat hij zo snel mogelijk afstand moest nemen van zijn vroegere collega's. Erwin zag hier de logica niet van in. Waarom zou hij van de één op de andere dag boven de mensen staan met wie hij een week geleden nog op patrouille was geweest. Hij besloot dat het tijd was voor verandering, tijd voor een nieuwe organisatiestructuur. Een goed idee maar er stonden hem nog een aantal uitdagingen te wachten. 

In dit webinar verteld Erwin over de fouten die hij heeft gemaakt bij het implementeren van zelfsturing, wat hij eigenlijk al Semco Style deed zonder dat hij het wist, hoe je omgaat met een medewerker die echt niet los gelaten kan worden en nog veel meer. 

Wil jij dat je medewerkers je niet meer zien als baas maar als hun grootste supporter? Laat Erwin je vertellen hoe hij dit bereikt heeft in het webinar hierboven. Veel kijkplezier!

Kun je geen genoeg krijgen van onze webinars? Check dan onderstaande links voor meer awesome inspiratie en vergeet je vooral niet in te schrijven voor ons volgende webinar met Sabine Uitslag!

Make Work Awesome met Arthur Cremers

Make Work Awesome met Joni Uhlenbeck

Make Work Awesome met Erik Giebels

Deel dit artikel op social media