Je hebt verschillende vragen en uitdagingen, die voor een groot deel specifiek zijn voor jouw organisatie. Je herkent een groot deel van deze vragen en uitdagingen in de verschillende programma’s, Fundamental Programma, Changemaker Programma en Expert Programma.

Dan heb je al een eerste stap gezet. De tweede stap is dat je je mensen van je team, afdeling of hele organisatie mee wilt nemen in het gedachtengoed van Semco. Dan is een Incompany Programma waar het Semco Style principe wordt toegelicht, toegepast en doorgelicht, een oplossing voor jou.

Jouw programma op maat

Op basis van een goede uitgebreide intake stellen we gezamenlijk de wensen en behoeften van jou vast. Op basis daarvan stellen we een programma samen dat daar naadloos op aansluit.

  • we sluiten aan op jouw vraagstukken
  • de cases tijdens het programma zijn gericht op jouw klanten
  • jouw organisatie en de kwaliteiten binnen jouw team bepalen de context
  • de indeling sluit aan bij de tijd die beschikbaar is

Onze aanpak voor jouw vraag

We werken met een sterke, eigen filosofie en overtuiging gebaseerd op in de praktijk beproefde methodes en ervaringen. Natuurlijk zijn we daarin toekomstgericht, staat de klant centraal en is ons uitgangspunt “autonomie en ‘in control’ zijn zonder te controleren”. Het programma wordt voor aanvang van het project met jou en de deelnemers vastgesteld. Door optimaal gebruik te maken van de energie in de groep en in te spelen op individuele behoeften, kan het zijn dat er flexibel met het programma omgegaan moet worden. Net als in het echte leven. In onze aanpak zijn deze veranderingen en interventies dan ook heel goed mogelijk. Een incompany programma is wat ons betreft altijd een co-creatie en wordt vanuit Semco Style’s beroemde creatieve innovatie-principe opgebouwd.

Dit doen we niet alleen met onze gecertificeerde en ervaren trainers en consultants die begrijpen wat er speelt in organisaties, maar ook met experts uit binnen- en buitenland en met alle andere middelen die nodig zijn om jouw gewenste resultaat te bereiken.

Meer weten?

Je hebt belangstelling voor een incompany programma. Graag voeren we een vrijblijvend gesprek met je, waarin we je wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken en eventueel op hoofdlijn een programma kunnen samenstellen. Zowel de inhoud als de organisatie en locatie nemen we door.

Vul nu het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Train ons!