Onze partners

Semco Style Institute werkt samen met verschillende partners om het gedachtegoed van Ricardo Semler verder te ontwikkelen, van een wetenschappelijke basis te voorzien en in de markt te zetten. Op de Nederlandse markt werken we samen met:

 

Dyade

Dyade is de grootste dienstverlener in het onderwijs en ondersteunt onderwijsinstellingen met raad en daad met de financiële en personele administratie en bij de bedrijfsvoering. Hierdoor kan de schoolleiding meer aandacht geven aan de leercultuur, aan docenten, ouders, leerlingenresultaten en leermiddelen. Dit is belangrijk voor een goede school, goede docenten en goed onderwijs.

In het kader van de samenwerking met Semco Style Institute organiseert de Dyade Academy verschillende opleidingen die leidinggevenden het onderwijs leert hoe zij hun organisaties in beweging krijgen, mensen de ruimte te geven om tot optimale prestaties te komen en de autonomie en het welbevinden van medewerkers te vergroten. Daarnaast is een aantal ervaren adviseurs van Dyade opgeleid tot Semco Style Certified Consultant om onderwijsorganisaties te kunnen begeleiden bij de realisatie van zelfsturing en democratisch organiseren.

Meer informatie over het Master Program Semco Style voor het Onderwijs leest u hier.

 

Progressional People

Progressional People fungeert als partner voor duurzame organisatieontwikkeling in de zorg. Wij zien organisaties als levende systemen waarin mensen van nature ontwikkelingsgericht, gemotiveerd en zelfsturend zijn als ze in gunstige omstandigheden kunnen werken. Wij zijn professionals die vanuit contact met medewerkers, teams en organisaties beweging stimuleert om een natuurlijk levend systeem te worden. Meer info op www.progressionalpeople.nl. Progressional People is een label van FWG (Functiewaardering Gezondheidszorg).

Progressional People organiseert onder het label Semco Style Healthcare regelmatig inspiratiesessies en trainingen over Semco Style werken in de zorg. Klik hier voor een overzicht van de geplande activiteiten.