Make work awesome - met Erik Giebels

#Inspiratie #Webinars

Make work awesome - met Erik Giebels

Love!
Semco Style Institute
0x loved!

Make Work Awesome is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je de opname van het webinar met Erik Giebels, partner, trainer en spreker bij Arpa - Lea®n Instituut. Ondernemen zit hem in het bloed. Zijn werkende carrière begon al toen hij 5 was en ondernemen was voor hem toen al volstrekt normaal. In 2005 kwam hij in contact met Arpa, toen nog een softwarebedrijf, waarvan oprichter Arend van Randen juist nieuwe organisatievormen aan het ontdekken was. Erik en Arend vonden elkaar, exploreerden de menselijke kant van Lean en de noodzaak tot volwassen communicatie. Alle verworven kennis probeerden ze zelf uit.

Make work awesome - met Erik Jan Koedijk

#Inspiratie #Webinars

Make work awesome - met Erik Jan Koedijk

Love!
Semco Style Institute
0x loved!

Make Work Awesome is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je het webinar met Erik Jan Koedijk. Erik Jan is organisatieadviseur, keynote spreker, auteur en voorzitter van de raad van advies van Alert Online. Voordat hij zelfstandig ondernemer werd, was Erik Jan partner voor EMEA marketing bij Nokia. Volgens hem een organisatie met een grote toekomst op het gebied van netwerk- en smartphone technologie.  

Eigenbelang is teambelang

#Interviews #Semco Style

Eigenbelang is teambelang

Love!
Eduard van Brakel
1x loved!

‘Elke dag een beetje beter worden, is een van de meest onderschatte vormen van innovatie die er zijn. Terwijl dit wel je succes bepaalt.’ Aan het woord is ondernemer, spreker en schrijver Arko van Brakel, die vindt dat bedrijven hun mensen de ruimte moeten geven om zich te ontwikkelen. ‘Bedrijven worden alleen beter, als mensen beter worden’, zo stelt hij.  Dit artikel verscheen eerder op Managementimpact.nl

Laad meer updates