Wij organiseren regelmatig online en offline events met als doel inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je een beschrijving van de volgende Roundtable die gepland staat. Deelname is gratis.

Woensdag 11 maart 09:00 - 10.30 uur: Iedereen de Baas - aan de slag met zelforganisatie

Er zijn al veel inspirerende boeken geschreven over zelfsturing. Veel organisaties blijven echter kampen met de vraag: hoe begin je? Daarnaast zien we in Nederland, maar ook in andere landen, steeds vaker organisaties in dezelfde valkuilen trappen.

In onze nieuwste e-book 'iedereen de Baas' leggen we uit hoe je met zelforganisatie kunt beginnen en hoe je succesvol kunt groeien naar zelfsturing. Dit begint met het geven van volledig vertrouwen aan je medewerkers. Dit leidt er immers toe dat je je klanten sneller en beter kunt bedienen. Maar hoe ontstaan sterke autonome teams? Wat is er nodig om in control te blijven zonder in charge te zijn? En hoe maak je deze transformatie binnen het managementteam? Met de informatie en adviezen in dit e-book leg je een solide basis, zodat jouw bedrijf wendbaar wordt en het werk awesome.

Tijdens de Roundtable gaat auteur en collega Koen de Boer in op de inhoud van dit boek en gaan we graag met je in gesprek. Ben jij al gestart met een transitie naar zelforganisatie? Waar loop je tegen aan? Of sta je op het punt om te beginnen en wil je graag nog wat meer informatie? Schrijf je in via het formulier hiernaast en verzeker jezelf van een plek!

Voor wie?
Deze Roundtable is bedoeld voor mens- en doelgerichte ondernemers, directeuren, leiders, en (interim-) managers die bereid zijn om organisaties te creëren die zichzelf continu en succesvol blijven doorontwikkelen. Die met hun team/organisatie de reis naar zelforganisatie al begonnen zijn, of voornemens zijn te beginnen met deze transitie.

Locatie

De Roundtable vindt plaats in het Semco Style kantoor in het Regus gebouw in Utrecht, Rivoli - Parijsboulevard 209. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. De koffie staat om 09.00 klaar en we gaan om 09.15 van start.

 

Ja, ik schrijf me in