Trainingen

Je bent geïnteresseerd in de inspirerende en succesvolle principes van de Semco Style. Je weet dat mensen het verschil maken. En je bent er net als wij van overtuigd dat mensen die thuis grote besluiten nemen, dat ook op hun werk kunnen. Kortom, je wilt meer ‘in control’ zijn, maar liefst zonder te controleren. De kennis en inzichten delen we via verschillende programma’s. Zo krijg je de inzichten en toepassingen van het Semco Style Framework die je nodig hebt. Op jouw niveau. Net zover en diepgaand als je zelf wilt.

Fundamentals Programma

In een dag de Semco Principes en roadmap bespreken, uitvoeren en toepassen op hoofdlijnen; dat is de kracht van het fundamentals programma. Een inspirerende dag waarin we je meenemen in de trends en ontwikkelingen en de betekenis hiervan voor klanten, organisaties en collega’s. Natuurlijk maak je uitgebreid kennis met de fundamentale elementen van de Semco Style en haar toepassingsmogelijkheden.

Dit programma is uitermate geschikt voor mensen die een eerste beeld van de Semco Style willen ervaren of teams die met elkaar deze inspirerende fundamentals willen bespreken en voelen.

Changemaker Programma

Dit driedaagse programma is een vervolg op het fundamentals programma. Wanneer je dit programma volgt raden we aan om het fundamentals programma ook te volgen, het is niet noodzakelijk, maar je pakt het Semco Style Framework en de Principes wel sneller op.

Tijdens het programma ervaar en doorgrond je bijvoorbeeld het principe van in ‘control zijn zonder te controleren’ en wat dit betekent voor jouw gedrag en de cultuur van jouw organisatie. Natuurlijk komen de 5 pivotal principles van de Semco Style en de 15 onderliggende pilaren uitgebreid aan de orde, zodat deze geen enkel geheim meer voor je hebben. De transformatie van jouw organisatie begint immers met de transformatie van je eigen gedrag.

Expert Programma

In het expert programma ga je nog verder de diepte in, we bespreken diepgaande thema’s als organisatie ecologie en het systemisch werken. Je leert concreet hoe je een grote transformatie naar meer zelf-organisatie initieert en begeleid. Dit programma helpt je om samen met je mensen het Semco Style Framework met succes te ontwikkelen, te implementeren en aan te jagen. Het programma is ook zeker geschikt voor consultants die op deze wijze organisaties willen ondersteunen. Het is zeker aan te raden om de andere programma’s ervoor te volgen. Ook hier geldt dat het niet noodzakelijk is maar wel gewenst om het beste resultaat te verwerven.

Consultant Programma

Wanneer je alle modules hebt gevolgd kom je in aanmerking om als Semco Style Consultant gecertificeerd te worden.